Dor Nebun

Te-a lovit vreodata un dor nebun? Un dor de nu stii de unde vine si catre cine se indreapta…

Te-a lovit vreodata un dor nebun? Un dor de tine pe care nu poti sa il alungi pentru ca nu ii gasesti alinarea in ochii caprui si distanti ai persoanei de pe partea cealalta parte a oglinzii. Un dor care iti contopeste simturile si te face sa te uiti confuz in gol, gandind despre constelatia de pistrui de pe fata lui. Si cum marea din ochii lui te face doar sa te inneci in propriile ganduri, schimbandu-se din cerul larg in care ideeile tale pot sa zboare intr-o apa cu valuri spumoase care ti le inghit.

Te-a lovit vreodata un dor nebun? Un dor de o stare sau de un fior. Nu dorul de voce, dar dorul de reactia inimii tale cand o aude. Dorul care transforma melancolia intr-o substanță care iti îmbată plămânii de mirosul lui si îti înfundă urechile cu sunetul râsului pe care il scoate cand este inte-o situatie incomfortabilă. Un dor care emană trecutul prin ochii viitorului, si convinge prezentul sa dispara pentru o secunda.

Dorul nebun schimbă.

Schimba inimi care adăpostesc iubirea a multor oameni de furtuna schimbarii. Dorul nebun smulge acoperisurile si lasa iubirea fara cămin, fără un loc sigur. Dorul nebun nu vede ce pagube lasă in urma, ci vede doar ce n-a gasit. Vede ochiul albastru sau pistruii de pe nas. Vede zambetul lui desenand inimioare in ochii tai. Dorul nebun poartă ochelari de cal si distruge tot ca sa ajunga la ceva ce exista doar intr-o amintire a unei iubiri.

6

2 Comments

 1. Beti

  March 23, 2018 at 5:55 pm

  Cuvintele ar micsora toata admiratia-mi pentru operele tale , Maya. Pot spune doar ca esti inspiratie , si esti eu ,iar eu sunt tu . Asta simt cand iti citesc scrierile. Sa ma faci sa ma regasesc in tine pentru cateva minute cand iti citesc textele e o magie. Tu faci acea magie. Ti-o spun de la fata la fata , de la adolescenta la adolescenta ,ca de la om la om . Mersi mult pentru ceea ce esti. Si mamei tale . Intelegi tu .

  1. Maya Sorian

   April 4, 2018 at 6:35 pm

   Multumesc pentru cuvintele frumoase! much love. 🙂

Leave a Reply